Weer Comomeer september

September is een heerlijke nazomer maand om met mooi weer bij het Comomeer te genieten. De temperatuur kan deze maand makkelijk oplopen naar 23 graden. Gemiddeld ligt de temperatuur rond de 20 graden.

augustusseptemberoktober
Maximum temp302318
Gemiddelde temp252015
Minimum temp17128
Neerslag dagen101012

De minimum temperatuur ligt op de 12 graden en de maand september telt gemiddeld ongeveer 10 neerslag dagen. De zon komt regelmatig tevoorschijn met gemiddeld 6,5 zonuren per dag.

Vakantie Comomeer september

In september kun je genieten van een heerlijke nazomer als je op vakantie gaat naar het Comomeer. Deze maand heb je nog alle voordelen van de zomer, maar is het relatief rustig, omdat het hoogseizoen voorbij is. Reserveren wordt wel aangeraden:

Zo kun je genieten van heerlijk warme dagen op het strand aan het meer, of van een prachtige wandeling in de natuur. Op de wegen rond het Comomeer is het stukken rustiger en zo ook wanneer je een bezienswaardigheid gaat bezoeken.

Wat doen in september bij het Comomeer?

Door het heerlijke naseizoen weer is september een perfecte maand voor het maken van leuke wandelingen in de natuur rond het Comomeer. Trek de bergen in en geniet van de prachtige uitzichten op het meer:

Liever wat cultuur snuiven? Bezoek dan een van de magnifieke villa’s en tuinen rond het meer, zoals Villa Carlotta in Tremezzo of Villa Balbianello in Lenno.

<< weer augustus | weer oktober >>

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws