Campings Comomeer

De meeste campings aan het Comomeer liggen in het noorden. Plaatsen met veel campings zijn: Domaso, Colico en Gravedona. De campings hebben vaak allemaal een verschillende doelgroep. Zo zijn er campings waar je voornamelijk surfers zult vinden en andere campings die echte familie-campings zijn.

Wij proberen een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alle campings die je aan het Comomeer kunt vinden. Staat de camping die jij zoekt er nog niet tussen? Laat het ons dan weten en neem contact met ons op!

Onze aanraders


Camping Solarium

Camping Solarium ligt direct aan het Comomeer en is ongeveer 8.000 m2 groot. De camping heeft diverse schaduwrijke plekken voor campers, caravans en tenten.

Camping Gardenia

Camping Gardenia ligt in Domaso, direct aan het Comomeer. De camping heeft een bar met een groot terras met uitzicht op het Comomeer en een klein speeltuintje.

Camping North Wind

Camping North Wind is een van de nieuwere campings in Domaso met relatief veel groen. De camping ligt direct aan het Comomeer.

Booking.com


Filter op plaats:
Colico Domaso

North Wind Camping & Apartment

Domaso

Only 200 metres from Lake Como’s western shore in the village of Domaso, North Wind Camping & Apartment offers free Wi-Fi and parking. Its functional apartments face the mountains and the garden.

Residence Green Village

Colico

Located in a campsite, Residence Green Village offers rooms and apartments in a tranquil area 2 km outside Colico Piano. Overlooking Lake Como, the property features a garden with BBQ facilities and tennis court.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws