Wielrennen Gera Lario Comomeer

De Giro d’Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit wordt op 31 mei gereden. De Giro begint in Budapest, de hoofdstad van Bulgarije en eindigt in Milaan. Op 29 mei komt de wielerronde langs het Comomeer.

Giro d’Italia bij het Comomeer

De 19de etappe wordt op vrijdag 29 mei 2020 bij het Comomeer gereden. Deze etappe start in Morbegno en de finish is in Asti. Deze etappe van de Giro d’Italia bij het Comomeer is de langste etappe van de hele Giro.

Van Morbegno rijden de wielrenners naar Dubino en zo naar het Comomeer. De etappe gaat langs de westkant van het meer via o.a. Gera Lario, Gravedona, Pianello del Lario, Menaggio, Argegno, Cernobbio en Como.

Vrijdag 29 mei is de vrijdag voor Pinksteren. Dat betekent dat het dan zeker drukker zal zijn bij het Comomeer. Houd er deze dag rekening mee dat de weg bij het meer tussen Gera Lario en Como afgesloten zal zijn wanneer de Giro hier langs komt.

Giro d’Italia kijken bij het Comomeer

Wil jij de Giro kijken en de wielrenners aanmoedigen? Zorg dan dat je op tijd een accommodatie boekt of een plek op een camping reserveert. Pinksteren is altijd een periode waar veel Nederlanders en Duitsers naar het meer komen. De kans is groot dat je geen plek zult hebben wanneer je niet tijdig reserveert!

Accommodatie tips:

Of kies voor: hotels bij het Comomeer, B&B bij het Comomeer of een appartement bij het Comomeer
Onderwerpen binnen dit artikel