Vakantiehuis

Bij het Comomeer kun je ook een vakantiehuis huren in plaats van een appartement of overnachten in een hotel. Met een vakantiehuis bedoelen wij een huis waar alleen jij in verblijft, dus een heel huis voor jezelf! Sommige vakantiehuizen zijn zo groot en bieden zoveel comfort, dat je ze met gemak een luxe villa kunt noemen.

Ons aanbod zal steeds verder uitbreiden: van een vakantiehuis met een zwembad en een privé strand, tot een vakantiehuis in de bergen met een prachtig uitzicht over het Comomeer. Een ding is zeker, in een vakantiehuis zul je genieten van rust en ruimte!

Onze aanraders


Villa Sweet Home

Vakantie villa Sweet Home ligt in Colico en is geschikt voor 2 tot 5 personen. De villa heeft een ruime tuin met prachtig uitzicht op het Comomeer.

Booking.com


Casa Lidia

Ossuccio

Casa Lidia ligt in Ossuccio,op 100 meter van het Comomeer. De accommodatie heeft houten balken aan de plafonds, stenen muren, een tuin met tafel en stoelen en 2 balkons met uitzicht op het meer.

Villa Antico

Ossuccio

Villa Antico is a self-catering accommodation located in Ossuccio. Accommodation will provide you with a TV, a seating area and a DVD player. There is a full kitchen with a dishwasher and a microwave.

Casa Serena

Ossuccio

Casa Serena is a self-catering accommodation located in Ossuccio. FreeWiFi access is available. Accommodation will provide you with a lake-view patio with a parasol and deck chairs.

Villa Anna

Ossuccio

Boasting a private pool, Villa Anna is a detached villa situated in Ossuccio. The property is 49 km from Bergamo and free private parking is offered.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws