Villa Sweet Home

Vakantievilla Sweet Home ligt in Colico en is geschikt voor 2 tot 6 personen. De villa heeft een ruime tuin en biedt een mooi uitzicht op het Comomeer en de Alpen. De auto kan in de garage bij de villa geparkeerd worden.

  • Uitzicht op het Comomeer
  • Ruime tuin
  • Modern & nieuw ingericht

Villa Sweet Home Colico

Accommodatie overzicht

Over Villa Sweet Home

Villa Sweet Home is een vrijstaande vakantievilla met een ruime tuin, een eigen garage voor de auto en een mooi uitzicht op het Comomeer en de omliggende Alpen. De villa is compleet nieuw en van alle luxe voorzien. Het gehele huis is exclusief voor het gebruik van de huurders van de villa, je verblijft hier dus helemaal op jezelf en hebt alles voor jezelf! De villa wordt verhuurt door Mery en Paolo. Zij zijn zelf de eigenaren en verhuren het dus rechtstreeks.

Indeling Villa Sweet Home

Villa Sweet Home is 85m2 groot, verdeelt over 2 verdiepingen. Daarnaast heeft de vakantievilla een terras van 25m2 en een grote tuin van 100m2. Alles in de villa is compleet nieuw!

Woonkamer & keuken

Op de bovenste etage bevindt zich de woonkamer met keuken. De woonkamer is ingericht met een bank en twee losse stoelen. Verder staat hier een eetkamertafel met 6 stoelen.

De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, magnetron, koelkast, oven, mixer, en broodrooster. Je kunt hier op inductie koken en alle benodigdheden voor het koken en eten zijn aanwezig (pannen, borden, bestek e.d.).

Ook is er een kleine badkamer op de bovenetage aanwezig met toilet.

Slaapkamers & badkamer

Beneden zijn twee slaapkamers en is een grote badkamer met douche. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en in de andere slaapkamer is een stapelbed. In deze kamer staat ook een bed welke uitgetrokken kan worden tot een tweede tweepersoonsbed.

In totaal heeft de villa 6 slaapplaatsen. Er is een föhn aanwezig, evenals handdoeken voor alle gasten.

Buiten

De villa heeft 2 terrassen waar je via verschillende uitgangen vanuit de woonkamer kunt komen. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht op het Comomeer en haar omliggende Alpen.

Op het terras staat een tafel met stoelen, zodat je ook heerlijk buiten kunt eten met het romantische uitzicht op het meer.

  • In de bergen
  • Uitzicht op het meer
  • Tuin
  • Balkon
  • Internet faciliteiten
  • Eigen parkeerplaats


Prijzen & beschikbaarheid

De villa is in het laagseizoen voor € 100,00 per dag te huur en in het hoogseizoen voor € 115,00 per dag. In het hoogseizoen geldt een minimale huurperiode van 7 dagen (1 week). In het laagseizoen zijn kortere periodes bespreekbaar.

Over de huurprijs wordt € 50,00 gerekend voor schoonmaakkosten en was service.

Contact opnemen

Adres Villa Sweet Home Colico:

Villa Sweet Home
Via Bassana 17B
23823 Colico
Italië

Contactdetails:

Telefoon: 0039 3470324087
Email: info@mycomolakehome.com
Website: http://www.mycomolakehome.com/

Ook kun je een informatie aanvraag via het onderstaande formulier rechtstreeks naar de Villa eigenaren sturen. Gelieve je vraag in het Engels of Italiaans te sturen!

Stuur direct een bericht


Nieuws

Miss Camping & Beerpong toernooi

Domaso | Op 21 en 22 juli wordt in Domaso het populaire …

Aardverschuiving bij Gallivaggio SS36

Gallivaggio | Op 29 mei is een deel van een berg bij Gallivaggio …

Update: nieuw strand Ostello Domaso

Domaso | Begin maart berichtten wij al over het feit dat het …

Meer nieuws