Agriturismo Comomeer

Rondom het Comomeer zijn diverse agriturismo’s te vinden. Wanneer je bij een agriturismo logeert, kun je het vergelijken met het logeren bij de boer. Alleen is het dan wel een Italiaanse boer.

Een agriturismo produceert vaak diverse eigen producten die je hier ook kunt consumeren. Zo maken ze vaak hun eigen kazen, vleeswaren en brood. Daarnaast zijn er ook diverse Agriturismo’s bij het Comomeer die zich richten op het produceren van wijnen en olijfolie.

Soms is het ook mogelijk om als gast mee te helpen met de productie op het agriturismo. Agriturismo’s liggen voornamelijk in de bergen en dus niet direct aan het Comomeer. Wel heb je vaak een schitterend uitzicht op het meer vanaf deze locaties!

Booking.com


Agriturismo Giacomino

Gera Lario

Agriturismo Giacomino ligt te midden van 100 jaar oude dennenbomen op een hoogte van 1.100 meter in Sorico. Het beschikt over kamers met uitzicht op het Comomeer of het Meer van Mezzola en heeft een restaurant, een tuin en een wellnesscentrum.

Agriturismo La Fonte Di Mariella

Gravedona

Agriturismo La Fonte di Mariella ligt te midden van kastanjebomen in Dosso del Liro, op 7 km van het Comomeer. Het heeft een traditioneel restaurant en beschikt over kamers in landelijke stijl met uitzicht op de Liro-vallei.

Agriturismo Tre Terre

Pianello Del Lario

Het Agriturismo Tre Terre is gevestigd in een historisch herenhuis in Pianello del Lario en ligt aan het Comomeer. Het biedt een verwarmd zwembad in de zomer en maakt zelf jam voor bij het ontbijt.

Agriturismo Botton D'Oro

Dongo

Agriturismo Botton D'Oro ligt op een rustige locatie in Stazzona en biedt een pittoresk uitzicht op het Comomeer. In de tuin worden groenten verbouwd en beschikt ook over een kleine boerderij met dieren.

Agriturismo Madonna Dei Ceppi

Lezzeno

Het Agriturismo Madonna Dei Ceppi bevindt zich op een boerderij die wordt omgeven door bossen en heeft een gemeubileerd terras en accommodaties met uitzicht op het meer in Lezzeno.

Agriturismo Deviscio

Lecco

Agriturismo Deviscio bevindt zich in Lecco, op 48 km van Milaan. Er is gratis privéparkeergelegenheid bij de accommodatie. Sommige kamers beschikken over een zithoek waar u kunt ontspannen.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws