Hotels Comomeer

Er zijn een aantal grotere plaatsen aan het Comomeer waar je diverse hotels vindt. De bekendste plaatsen zijn Menaggio, Tremezzo en Como.

De hotels verschillen van aantal sterren. Zo staan er diverse 5 sterren hotels direct aan het water, maar vind je in verschillende dorpen ook hotels met 2, 3 of 4 sterren.

Wij proberen hier een zo compleet mogelijk overzicht te geven van hotels aan het Comomeer. Weet jij een hotel die wij nog niet op onze website vermelden? Neem dan contact met ons op!

Booking.com


Hotel Lago di Como

Colico

Dit 3-sterren-designhotel heeft een rustige doch centrale locatie in Colico aan het Comomeer. Het is in 2011 geopend en bevindt zich op 5 minuten lopen van het treinstation van Colico.

Hotel Aurora

Colico

Hotel Aurora wordt beheerd door een familie en ligt op 1 km van het centrum van Colico, aan de noordelijke oever van het Comomeer. Het biedt gratis parkeergelegenheid en een Italiaans ontbijt met croissants en warme dranken.

Hotel Villa Colico

Colico

Hotel Villa Colico ligt in in het stadje Colico, op slechts 300 meter van de oevers van het Comomeer. Het biedt gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi. De stijlvolle kamers hebben airconditioning en een televisie.

Seven Park Hotel

Colico

Seven Park Hotel ligt direct aan de oevers van het Comomeer op minder dan 10 minuten lopen van het treinstation van Colico, en beschikt over 2 seizoensgebonden buitenbaden en een wellnesscentrum.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws