Hotels Comomeer

Er zijn een aantal grotere plaatsen aan het Comomeer waar je diverse hotels vindt. De bekendste plaatsen zijn Menaggio, Tremezzo en Como.

De hotels verschillen van aantal sterren. Zo staan er diverse 5 sterren hotels direct aan het water, maar vind je in verschillende dorpen ook hotels met 2, 3 of 4 sterren.

Wij proberen hier een zo compleet mogelijk overzicht te geven van hotels aan het Comomeer. Weet jij een hotel die wij nog niet op onze website vermelden? Neem dan contact met ons op!

Booking.com


Hotel Terzo Crotto

Cernobbio

Hotel Terzo Crotto is gevestigd in een boerderij, die omgeven wordt door een tuin in het centrum van Cernobbio. Het ligt op 400 meter van de oevers van het Comomeer en op een paar minuten lopen van het centrum van de stad.

Hotel Miralago

Cernobbio

Hotel Miralago biedt een panoramisch uitzicht op het Comomeer, en ligt in het centrum van Cernobbio, op 50 meter van de oever van het meer. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en satelliettelevisie.

Albergo Ponte Vecchio

Cernobbio

Albergo Ponte Vecchio bevindt zich in Cernobbio, op 5 minuten lopen van de oevers van het Comomeer. Het wordt omringd door een tuin. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Il Nido

Cernobbio

Il Nido ligt in Cernobbio, op 5 minuten rijden van het Comomeer en op 4 km van Chiasso en de Zwitserse grens. Het hotel biedt kamers met gratis WiFi.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws