Accommodaties

Aan het Comomeer zijn alle soorten accommodaties te huur. Voor de kampeerliefhebbers zijn er diverse campings, vaak direct aan het Comomeer gelegen. En voor de liefhebbers van wat meer privacy en luxe zijn er diverse appartementen en hotels. Ook agritoerisme en Bed&Breakfast vind je bij het Comomeer.

Onze aanraders


Camping Solarium

Camping Solarium ligt direct aan het Comomeer en is ongeveer 8.000 m2 groot. De camping heeft diverse schaduwrijke plekken voor campers, caravans en tenten.

Camping Gardenia

Camping Gardenia ligt in Domaso, direct aan het Comomeer. De camping heeft een bar met een groot terras met uitzicht op het Comomeer en een klein speeltuintje.

Camping North Wind

Camping North Wind is een van de nieuwere campings in Domaso met relatief veel groen. De camping ligt direct aan het Comomeer.

Villa Sweet Home

Vakantie villa Sweet Home ligt in Colico en is geschikt voor 2 tot 5 personen. De villa heeft een ruime tuin met prachtig uitzicht op het Comomeer.

Booking.com


Appartamento Ca Sbrisiga

Moltrasio

Boasting a private terrace and beautiful views of Lake Como, Appartamento Ca Sbrisiga is an elegant apartment in Moltrasio. It offers free WiFi and a chromotherapy shower.

Villa Bellini

Moltrasio

Boasting a private garden and a terrace with views of Lake Como, Villa Bellini is located in Moltrasio. The villa will provide you with a TV, a balcony and a seating area.

Villa Sequoia

Moltrasio

Featuring a lush garden overlooking Lake Como, Villa Sequoia offers an outdoor dining area, BBQ facilities and floor to ceiling windows.

La Villa Passalacqua

Moltrasio

La Villa Passalacqua heeft een buitenzwembad en een tuin met terras met uitzicht op het Comomeer. Het pand ligt op 3 km van Moltrasio, is elegant ingericht en heeft ruime kamers met hoge plafonds.

Bella Moltrasio

Moltrasio

Offering free WiFi and a balcony with partial mountain views, Bella Moltrasio has minimalist décor. This apartment is located in Moltrasio, a 5-minute-walk from Lake Como shores, accessible via steps.

Moltrasio Casa Dell'Uva

Moltrasio

Het Moltrasio Casa Dell'Uva biedt accommodatie met eigen kookgelegenheid in Moltrasio, op 800 meter van de oever van het Comomeer en op 4 km van Cernobbio. Het biedt uitzicht op het meer en heeft een terras met een eethoek buiten.

Villa Manzoni

Moltrasio

Located in Moltrasio, Villa Manzoni offers a fitness centre. This self-catering accommodation features WiFi. Accommodation will provide you with a TV, a balcony and a seating area. There is a full kitchen with a dishwasher and an oven.

Booking.com

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws