Italiaanse boeken

Wil je even helemaal wegdromen in de Italiaanse wereld? Kijk dan eens naar het onderstaande aanbod Italiaanse boeken. Ga goed voorbereid op vakantie met een reisgids over het Comomeer, of kies voor een leesboek over het Comomeer of ga voor een Italiaanse vakantie taalcursus!

Boek Italiaans leren

Wil je Italiaans leren? Je kunt de basis Italiaans prima uit een boek(je) leren en het op vakantie direct in de praktijk brengen. Zelf ben ik zo ook begonnen met het leren van Italiaans. Ik maakte voor jou een selectie van de leukste boeken om Italiaans mee te leren voor jou, je partner en voor je eventuele kinderen! Super leuk om mee te nemen op vakantie.

Italiaans taalkwartet

 

Wat & Hoe Italiaans

Boek Italiaans voor kinderen

Italiaanse taalkalender Giorno per giorno

Boek vakantiecursus Italiaans

Italiaans voor dummies op reis

Leesboeken Comomeer

Als je naar het Comomeer op vakantie gaat, is het natuurlijk helemaal fantastisch wanneer je een leesboek kunt lezen die over dit meer gaat! En deze boeken bestaan. Er is een boek voor kinderen en een boek voor volwassenen:

Spanning aan het Comomeer

Boek Zomer aan het Comomeer

Fotoboeken Comomeer

Terug van je vakantie aan het Comomeer? Dan is het natuurlijk hét moment om zelf een fotoboek te maken van jouw vakantie. Zelf maak ik mijn fotoboeken altijd bij Albelli. De fotoboeken zijn van super kwaliteit en het programma biedt veel opties en is makkelijk in gebruik.

Maak nu zelf jouw Comomeer fotoboek >

Nieuws

Goedkoop naar Milaan vliegen met KLM

Amsterdam | Vanaf donderdag 6 september 2018 starten de KLM Werelddeal weken …

Miss Camping & Beerpong toernooi

Domaso | Op 21 en 22 juli wordt in Domaso het populaire …

Aardverschuiving bij Gallivaggio SS36

Gallivaggio | Op 29 mei is een deel van een berg bij Gallivaggio …

Meer nieuws