Wintersport Livigno

Livigno ligt vlak bij de grens van Italië en Zwitserland en is een stadje met diverse belastingvoordelen. Door deze belastingvoordelen is wintersport in Livigno erg gewild.

Livigno heeft twee skigebieden:

  • Carosello 3000
  • Mottolino Fun Mountain

Wintersport Livigno skipiste Bellavista

Carosello 3000

Het wintersportseizoen loopt van 26-11-2011 t/m 06-05-2012. De skipistes zijn geopend van 8.30 uur ’s ochtends tot 17.00 uur in de avond.

Afdalingen

  • 20 km Blauwe piste
  • 41 km Rode piste
  • 11 km Zwarte piste

Op de eigen website van Carosello 3000 kun je direct op de homepage in de foto zien welke pistes geopend zijn (impianto).

Snowboard park Livigno

Op 2700 meter hoogte ligt het Fiat Freestyle Team Livigno Park. Het snowboard park is elke dag van 9.30 tot 16.30 uur geopend. Het is hier mogelijk om gratis een helm te huren, aangezien het hier verplicht is om een helm te dragen.

Mottolino Fun Mountain

Het Mottolino Fun Mountain skigebied ligt op een hoogte tussen de 1816m en 2785 meter. De pistes zijn hier geopend van 8.45 uur tot 17.00 uur ’s avonds.

Naast diverse pistes, is er in dit skigebied onder anderen een snowpark; Snowpark Livigno, een kinder-speel-gebied en speedskiing.

Kinderpiste Livigno

Afdalingen

  • 4,82 km Blauwe piste
  • 14,11 km Rode piste
  • 5,9 km Zwarte piste

Op de website van Mottolino Fun Mountain kun je zien welke pistes open zijn.

Waarom wintersport Livigno?

Wintersport Livigno: ideaal voor gezinnen met kinderen en liefhebbers van belastingvrij winkelen!

Er zijn vele blauwe pistes, ideaal voor kinderen en beginners. Voor kinderen zijn er speciale pistes bij de lesscholen. Ook zijn er diverse kinderspeelparken op de piste! Daarnaast komen de pistes uit bij de vele restaurants en bars, waardoor je heerlijk op de piste kunt genieten van een hapje en drankje.

Spritz op de piste in Livigno

Livigno is belastingvrij. Dit betekent dat je diverse producten hier zeer voordelig kunt kopen! Ook uit eten gaan is hier niet duur. Kortom: wintersport Livigno is een ideale wintersport bestemming.

Nieuws

Coronavirus & Comomeer

Wil je dit jaar naar het Comomeer op vakantie en wil je …

Corenno Plinio: betalen voor een bezoek

Corenno Plinio | Vanaf zondag 29 maart wordt er entree gevraagd voor …

Giro d'Italia 2020

De Giro d'Italia begint in 2020 op 9 mei. De laatste rit …

Meer nieuws