Winkelen Milaan - Versace

Amsterdam | Vanaf donderdag 6 september 2018 starten de KLM Werelddeal weken weer. Tijdens deze dagen worden vele KLM tickets tot 50% afgeprijsd.

>> Bekijk hier de KLM Werelddeal Weken deals <<

Goedkoop vliegticket voor vakantie Comomeer

KLM Werelddeal Weken

Dit betekent dus dat dit hét moment is om een vliegticket naar Milaan te kopen! Zie jij jezelf dit najaar al heerlijk zitten genieten aan het Comomeer, kijkend naar de ondergaande zon achter de prachtige bergen?

Natuurlijk kun je ook alvast een ticket kopen voor volgend voorjaar… niets is leuker dan jouw volgende vakantie vooruit te plannen. En zowel in het najaar als in het voorjaar is er genoeg te doen bij het Comomeer en in Milaan zoals:

En daarnaast staan de bloemen en planten vaak prachtig in bloei in het voorjaar. Dus zeker een aanrader om juist dan naar Villa Carlotta en Villa Balbianello te gaan!

Vliegen met KLM

Vliegen met KLM betekent dat je een super relaxte vlucht hebt vanaf Amsterdam Schiphol naar Milaan Linate of naar Milaan Malpensa. De vlucht duurt ongeveer 1 uur en 40 minuten en gaat rechtstreeks. Tijdens de vlucht krijg je altijd een maaltijd. Dit kan ontbijt, lunch, of diner zijn, afhankelijk van het tijdstip van je vlucht.

Normaal gesproken kost een ticket met KLM van Amsterdam naar Milaan minimaal € 99,00 retour (+ € 10 boekingskosten). Of dit goedkoper wordt tijdens de KLM Werelddeal Weken is afwachten… maar het is zeker het bekijken waard!

>> Bekijk hier de KLM Werelddeal Weken deals <<
Onderwerpen binnen dit artikel