Domaso | Op 21 en 22 juli wordt in Domaso het populaire ‘Happy Land’ festival georganiseerd. Tijdens deze twee dagen worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een beerpong toernooi en de Miss Camping 2018 verkiezing! (lees onderaan hoe jij kunt deelnemen)

Happy Land 2018

Wanneer: 21 en 22 juli 2018*
Waar: Villa Camilla, Domaso
Het programma
Tijdens Happy Land worden diverse activiteiten georganiseerd waar jij aan kunt deelnemen. Daarnaast zijn er diverse optredens en voorstellingen en eindigt de avond met een disco. Op zaterdag 21 juli wordt er vanaf 17.00 uur een beerpong toernooi gehouden en op zondag 22 juli wordt dé Miss Camping 2018 verkiezing gehouden. (Meedoen? Lees hieronder meer!)

Het is ook mogelijk om hier te eten tijdens het evenement. Er zijn broodjes verkrijgbaar, patat, salsiccia, hamburger en polenta taragna. En bij de diverse barren kun je terecht voor fris, bier, wijn en cocktails.
Tekst gaat verder onder de foto

* In geval van slecht weer wordt het evenement verplaatst naar 28 en 29 juli.

Happy Land 2018 - Domaso

Miss Camping 2018

Op zondag 22 juli begint om 21.00 uur in Villa Camilla de Miss Camping 2018 verkiezing. Iedereen die rond het Comomeer op vakantie is, mag hieraan deelnemen, ook als je in een appartement of hotel verblijft ;-).
Inschrijven is wel noodzakelijk, omdat je van te voren kleding gaat passen welke je op die avond gaat showen. Dit is kleding van Jeans Centre uit Domaso.

Je zult 3x opkomen, waarbij je 2x in kleding loopt welke de organisatie verzorgt en een laatste keer loop je in je eigen badkleding. Een jury bepaald de winnaar.

Rond 23.00 uur is de prijsuitreiking. De hoofdprijs is een 3-daagse vakantie voor 2 personen. Naast dé Miss Camping 2018 wordt ook een Miss Sorrisi en een Miss Eleganza gekozen als 2de en 3de plaats.

Meedoen?
Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Happy Bar in Domaso. Vraag hier naar Silvano. Hij helpt je dan verder. Ben je onder de 18 jaar? Neem dan een van je ouders mee om je in te schrijven!

Laten we zorgen dat een Nederlandse Miss Camping 2018 wordt! =)

Beerpong toernooi

Op zaterdag 21 juli wordt het beerpong toernooi gehouden. Je speelt in twee-tallen tegen een ander team. Het toernooi begint om 17.00 uur. Meedoen? Zorg dan dat je om iets voor 17.00 uur in Villa Camilla bent. Je kunt je daar ter plekke inschrijven.