Ferrari Italiƫ

BELLAGIO | Bij de parel van het Comomeer stond afgelopen week een verzameling van Ferrari’s. Naast alle prachtige rode Ferrari’s, werd er ook een gele Ferrari gesignaleerd. Was het Brad Pitt, is hij terug bij het Comomeer dankzij vriend en collega George Clooney?

Het was dezelfde gele Ferrari als de Ferrari van Brad Pitt, maar was het hem, of was het iemand die op hem wil lijken?

Was het Brad Pitt? Ja, ze weten het zeker, veel mensen hebben hem herkent vertelt Meroni. Hij liep langs de boulevard en van wat ik ervan weet, is hij enorm fan van de Ferrari. Hij sprak Engels en liep niet weg voor de groep mensen die naar hem toe kwam. Hij heeft de 51 aanwezige Ferrari’s bekeken en is weer weg gegaan.

Of het Brad Pitt nou wel of niet was, een ding is zeker, hij overnacht niet in Bellagio, anders was dit al wel naar buiten gekomen.

De manifestatie is een succes geweest, of Brad Pitt er nou wel of niet was met zijn gele Ferrari. De samenkomst van de sportieve auto’s, ‘Ritrovo di auto sportive gran turismo’, was gekoppeld aan het initiatief Como Luxury. De auto’s zijn vertrokken vanaf Bellagio richting Annone waar ze bij de Antico borgo della Madonnina geluncht hebben. De samenkomst was een soort presentatie van de manifestatie die van 7 t/m 9 december bij Villa Erba is.
Onderwerpen binnen dit artikel