Winkelen Foxtown

MILAAN | Winkeleigenaren zijn het zat, de onduidelijkheid over het begin van de uitverkoop. Om onduidelijkheden te voorkomen, geeft de Unione Cts nog een keer de geldende wetten aan. Volgens de regionale wet van 7 juni 2012, nr. 9 is het verbod op het geven van kortingen op mode producten, kleding, schoenen, sportartikelen etc. voor de 30 dagen voorafgaande aan de grote uitverkoop, van 25 november t/m 31 december, een jaar opgeschort.

Dit betekent dus dat alle winkeleigenaren die dit willen het gehele jaar kortingen mogen geven op aankopen, dus ook in de periode van 25 november t/m 31 december. Echter, geeft de Unione Cts aan, betekent dit niet dat de grote uitverkoop eerder begint. De grote uitverkoop begint in Lombardije officieel op 5 januari 2013.

Wij adviseren je zeker om in deze periode inkopen te gaan doen. Je zult kortingen hebben van 30 tot 70% op vele producten! Natuurlijk moet je wel rekening houden met enorme drukte, wie wil er nou niet nieuwe kleding scoren tegen een bodemprijs?!

Wil je weten waar je in Milaan moet zijn voor de nieuwste mode of de grote merken? Wij hebben winkelen in Milaan voor je in kaart gebracht!

Winkelen bij het Comomeer
Een aantal winkelgebieden in de buurt van het Comomeer:
Onderwerpen binnen dit artikel