Torno | Zaterdag was Mark Zuckerberg, de eigenaar van Facebook, te gast bij het Comomeer voor een bruiloft.

Het was een dag waar boten, jachten en taxiboten af en aan voeren tussen Villa Pliniana en Il Sereno, het nieuwe 5 sterren hotel aan het Comomeer. Mark Zuckerberg was, samen met zijn vrouw, een van de gasten op de bruiloft van Spotify oprichter Daniel Ek en Sofia.

Mark Zuckerberg bij het Comomeer

De bruiloft van Daniel Ek werd gehouden in Villa Pliniana in Torno, waar Bruno Mars zorgde voor de muziek tot laat in de nacht.

5 Sterren hotel Il Sereno – Comomeer

Zwembad Il Sereno - 5 sterren hotel Torno Comomeer
Buiten terras Il Sereno - Torno

Vanaf aankomende week is het super luxe 5 sterren hotel Il Sereno in Torno geopend voor het publiek. Afgelopen weekend was dit nieuwe hotel nog volledig afgehuurd voor de bruiloft van Daniel Ek, oprichter van Spotify.
Mocht je ooit zelf een nacht in dit prachtige luxe hotel willen doorbrengen, houd dan rekening met een prijs van minimaal € 1000,- per nacht. Je kunt ook kiezen voor de suite met een klein privé strand. Je zult dan ongeveer € 4000,- per nacht betalen.

Het hotel heeft 30 kamers met allen zicht op het Comomeer. Het heeft in totaal 5 jaar geduurd om de oude Villa Flora om te toveren tot het luxe 5 sterren hotel Il Sereno.

Bron: La Provincia di Como & La Provincia di Como
Onderwerpen binnen dit artikel