Varenna | Per 20 april wordt het compleet gerenoveerde hotel Villa Cipressi in Varenna heropent. Door de renovatie heeft het hotel nu 4 sterren.

Het hotel is onderdeel van R Collection Hotels. Zij hebben 2 miljoen euro in de renovatie van dit prachtige hotel geïnvesteerd. Het historische gebouw met mooie tuinen en elegante decoratieve elementen kijkt uit op het Comomeer.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie werkzaamheden en de opening van het hotel staat gepland op 20 april 2018.

Luxe hotels

R Collection Hotels is een luxe hotelketen, welke ook het geweldige Grand Hotel Victoria in Menaggio beheert. Zij hebben de aanbesteding van Villa Cipressi in Varenna gewonnen en gaan dit hotel de komende 15 jaar runnen tegen een jaarlijkse huur van 250 duizend euro.

Voorheen had het hotel 3 sterren, maar door de renovatie heeft het prachtige hotel in Varenna er een ster bij gekregen. Met de renovatie zijn de oude gevels hersteld en de fresco’s weer tot leven gebracht.

Hotel Villa Cipressi Varenna - Fontein

Het hotel is ook van plan om diverse activiteiten te gaan organiseren door verschillende samenwerkingen aan te gaan. Zo gaat het ook mogelijk zijn om het hotel te bezoeken, zonder er te overnachten.

Wil jij in dit compleet gerenoveerde hotel overnachten? Je kunt nu alvast boeken (of gewoon de foto’s bekijken van het hotel): Villa Cipressi Varenna.

Bron: La provincia di Como
Onderwerpen binnen dit artikel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *