Lecco | Sinds 29 april staat er een enorm reuzenrad aan het Comomeer bij Lecco. Het rad is maar liefst 30 meter hoog en biedt een fantastisch uitzicht op het meer, het centrum van Lecco en de omliggende bergen.

De attractie heeft 18 cabines en in elke cabine kunnen 6 personen. Dit betekent dat het reuzenrad in totaal aan 108 mensen plaats biedt. ’s Avonds is het rad met 6000 LED lampjes verlicht, wat het rad een magisch gezicht geeft.

Reuzenrad bij Lecco

Korting reuzenrad

Korting voor kinderen
Elke woensdag tussen 14 uur en 18 uur mogen kinderen tussen de 0-10 jaar gratis in het reuzenrad onder begeleiding van een betalende volwassene.

Korting voor toeristen die in Lecco verblijven
Daarnaast krijgt iedereen die in Lecco verblijft (die hier toeristenbelasting betaalt), korting op het reuzenrad. Je betaalt als toerist dan slechts € 4,00 in plaats van het reguliere tarief van € 5,00.

De attractie staat in Lecco aan het meer, vlakbij het Monument van de slachtoffers van de oorlog: ‘Monumento ai Caduti’. Het rad is staat nog t/m 25 juni 2017 in Lecco. Ook op deze laatste dag mogen kinderen tussen 09.30 uur en 12.30 uur gratis het reuzenrad in.

Lecco vraagt om foto’s vanuit het reuzenrad te delen op Facebook met de hashtag: #LeccoPanoramica.

Bron: Eccolecco