Domaso | Wegens andere wensen qua vakantie, wordt deze mooie Kip de Luxe caravan te koop aangeboden. De caravan wordt inclusief voortent, luifel en inventaris verkocht.

Momenteel staat de caravan in een overdekte stalling in Domaso. In overleg met de eigenaresse van de stalling is deze plaats over te nemen.

Details Kip de Luxe caravan:

De caravan
Caravan Kip de Luxe kl 42 ttz. De caravan heeft een vast bed voor 2 personen (140×200). Aan de andere kant is een zithoek.
In de caravan kan gekookt worden en er is een koelkast aanwezig.

Inventaris
De caravan is voorzien van een donkerblauwe voortent en een extra luifel welke aan de voortent vast gezet kan worden. Het is ook mogelijk om enkel de luifel voor de caravan te zetten.

De caravan wordt compleet met inventaris verkocht. Er zijn pannen, borden, bestek en bekers aanwezig. Ook zijn er 4 ligstoelen aanwezig (zie foto) en een donkerblauwe plastic tuintafel. Ook zijn er 2 ligbedden. Daarnaast is er een Cadac Skottelbraai aanwezig.

Locatie
De caravan staat in Domaso, aan het Comomeer (Italië), in een overdekte stalling. Dit is ook de locatie van waaraf de caravan verkocht wordt. In overleg is het mogelijk om de plek in de stalling over te nemen wanneer u de caravan koopt.

Reden verkoop
De caravan wordt verkocht omdat de eigenaar en zijn vriendin andere vakanties willen ondernemen (backpacken). Een caravan op 1 plek is dus niet meer handig voor ze.

Vraagprijs: € 1.499,00
Meer foto’s kun je zien op Marktplaats.

Interesse?

Heb je interesse in deze caravan of wil je meer informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met de eigenaar: Kees Bakker. Je kunt hem bereiken via WhatsApp en telefoon op: +31 6 12058948