Villa Giuseppina is te koop en wacht op een koper die bereid is om er 25 miljoen euro voor te betalen. Een prestigieus bedrijf gevestigd in Londen; Christie’s International Real Estate, regelt de verkoop in opdracht van Nurlan Kapparov.

Gezien de waarde van het ontroerend goed en het gevraagde bedrag zal er niet direct een nieuwe koper gevonden worden. Eerder stond de villa ook al 4 jaar te koop.

Volgens Hanna Giles, sales director bij Christie’s Internation Real Estate is het een unieke kans om een luxe woning te kopen in een zeer gewilde streek die veel wordt bezocht door Hollywood sterren.

Droomvilla
Villa Giuseppina is een echte droomvilla. Het grote terras kijkt uit op Bellagio en aan de andere kant kijk je uit op de Alpen. Opmerkelijk is ook de tuin vol met palmbomen en cipressen met een zwembad met rots waterval, een wellnesscentrum en fitnessruimte, die uit het zicht van nieuwschierige ogen liggen.

Mocht je dus een mooie villa bij het Comomeer willen kopen en je willen meten met onder anderen George Clooney en Berlosconi, dan is dit een uniek buitenkansje!