Na jaren van verval en diverse verwoede pogingen om het “Ostello van Domaso” nieuw leven in te blazen, lijkt het nu dan eindelijk zover. Het gebouw met de achterliggende diverse kamers is gerenoveerd en is nu op zoek naar beheerders.

Ostello Domaso gerenoveerd

In totaal heeft de renovatie € 460.000 gekost. Een groot deel van deze kosten zijn betaald door de staat. Hiermee is het gehele gebouw opnieuw ingedeeld.

Restaurant, bar & 50 slaapplaatsen
Op de begane grond is een nieuwe ingang gemaakt. Er zijn daarnaast op de begane grond twee kamers met eigen sanitair. Een van deze kamers is ook geschikt voor minder validen.

Verder is de begane grond ingedeeld met een kleedruimte voor personeel, een CV-hok, wasruimte, 3 toiletten, lift, keuken, restaurant & bar en een vergaderruimte.

Op de eerste etage bevinden zich nog eens 11 kamers met eigen toiletruimte en een buiten terras. In totaal biedt het Ostello plaats aan 50 personen.

Beheerders gezocht
Momenteel wordt er gezocht naar beheerders voor de vernieuwde Ostello van Domaso. Tot 8 februari heeft men de tijd om zijn/ haar voorstel aan het management te doen. Men kan zich enkel aanmelden wanneer men over minimaal 5 jaar ervaring in de branche beschikt.

Bron: La provincia di Como
Onderwerpen binnen dit artikel