Uitzicht vanaf Sorsasso Domaso

DOMASO | George Clooney drinkt de wijn van Sorsasso Lago di Como: Domasino. Ook dit jaar heeft hij zijn bestelling alweer gedaan. Favoriet zijn de Domasino witte wijn en Domasino rode wijn. Maar ook de Domasino rosè drinkt hij graag.

Azienda Agricola Sorassso is ontstaan in 1997 uit een familie traditie. Wijn was een grote hobby van Daniele Travi, de eigenaar van Sorsasso. Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een waar bedrijf, waar dus zelfs George Clooney zijn wijn besteld.

In de krant!

Clooney ama bere bene, il vino Domasino!

Het artikel verscheen afgelopen maandag (10 juni 2013) in de krant bij het Comomeer: La provincia di Como. Ook Anniek Bakker, eigenaresse van Comomeeritalie.nl en tevens werkzaam bij Sorassso, wordt hierin geciteerd. Hieronder een foto van het artikel:

Azienda Agricola Sorsasso en de Domasino wijnen

Op reservering is het mogelijk om ook zelf de Domasino wijnen te komen proeven. U kunt dan de drie verschillende wijnen proeven: Domasino wit, Domasino rosè en Domasino rood. De wijnproeverij wordt begeleid door verschillende locale vleeswaren, lokale kaas en brood met olijfolie van Sorsasso.

Daarnaast is het tevens mogelijk om te lunchen of dineren bij Sorsasso. U krijgt dan een heerlijk menu met lokale producten, gecombineerd met de eigen producten van de Agriturismo Sorsasso. Natuurlijk zijn ook de Domasino wijnen inclusief!

Gerelateerde pagina’s
Onderwerpen binnen dit artikel