Milaan excursies

Winkelen is iets wat je altijd wel op vakantie doet. Het Comomeer is een ideale uitvalsbasis voor verschillende winkel uitstapjes. Zo ligt de modestad Milaan op slechts een uur rijden en het belastingvrij winkelen paradijs Livigno op zo’n 2,5 uur rijden van het meer.

1. Winkelen in Milaan

Milaan is natuurlijk dé modestad van Italië en daarmee direct een fantastische winkelbestemming. Naast leuke boutiques vind je hier winkels van alle bekende mode ontwerpers van Armani, tot Tommy Hilfiger en Gucci. Lees meer over winkelen in Milaan.

2. Winkelen in Livigno

Livigno is een wintersportgebied en daarnaast een belastingparadijs voor menig bezoeker. Naast kleding kan ook parfum, alcohol, sigaretten, horloges, zonnebrillen en foto-apparatuur hier goedkoop gekocht worden.
Livigno ligt op ongeveer 2,5 uur rijden vanaf het Comomeer. Niet direct naast de deur, maar de rit er naartoe is al zeker de moeite waard. Daarnaast kost de benzine en diesel hier slechts een schijntje in vergelijking met de prijzen in Nederland en Italië. Kortom: Livigno is een must-visit om te gaan winkelen! Lees meer over winkelen in Livigno.

3. Winkelen in Foxtown

Foxtown Zwitserland

In Zwitserland ligt het grote outlet centrum Foxtown. Hier vind je meer dan 160 winkels van diverse bekende merken waaronder Calvin Klein, Diesel, La Martina, Nike en Vans. Het winkelcentrum is 7 dagen per week geopend, waardoor je hier dus altijd terecht kunt! Lees meer over winkelen in Foxtown.

4. Como

Como is op zich al een bezoek waard. De stad heeft een prachtige kerk en een mooie boulevard. Daarnaast kent de stad diverse boutiques en ook diverse winkels van grote merken, waaronder Armani. Ga je op zaterdag naar Como, maak dan ook zeker even een rondje over de markt langs de stadsmuur. Lees meer over winkelen in Como.

5. Lecco

Lecco heeft naast het centrum aan het water, ook een leuk winkelcentrum met diverse kledingwinkels. Dit maakt de stad tot een leuke bestemming om te gaan winkelen. Daarnaast opent op 5 november H&M haar deuren met een filiaal in de stad. Kortom, Lecco is een ideale bestemming voor een beetje winkelen en de stad bezichtigen. Lees meer over Lecco.
Onderwerpen binnen dit artikel