Colico Comomeer

Colico | Het VVV-kantoor (Toeristenbureau) van Colico opent op 28 maart haar deuren weer. Vanaf dan zal het kantoor dagelijks geopend zijn t/m 15 september. Wanneer de zomer goed haar best doet en het na 15 september nog goed weer is, blijft het kantoor nog langer geopend.

Locatie toeristenbureau

Het toeristenbureau bevindt zich vlakbij de vertrekplaats van de rondvaartboot en het plein aan het Comomeer. Bij de grote parkeerplaats op loopafstand van hier staat een chalet, welke gebruikt wordt als kantoor voor het toeristenbureau. Op deze parkeerplaats zijn meer dan 200 plaatsen.

Welke informatie?

Het toeristenbureau geeft informatie over de omgeving, de natuur, het landschap, historische bezienswaardigheden, toeristenroutes, musea, tentoonstellingen, gallerijen, evenementen. Ook kan het toeristenbureau helpen bij het vinden van een juiste accommodatie.

Daarnaast hebben ze informatie over het Comomeer zelf; de water kwaliteit en de stranden, maar ook informatie van restaurants en over sport en spel activiteiten. Welk openbaarvervoer je het beste kunt nemen en vanaf waar en ze kunnen je bijstaan in noodsituaties.

Ook kun je hier diverse brochures, plattegronden e.d. krijgen van Colico en omgeving.

Openingstijden & Adres

Turismo Colico
Via Pontile 7
23823 Colico

Van 28 maart t/m 15 september* geopend van:
Maandag t/m zaterdag: 9.30 uur – 12.30 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur
Zondag: 10.30 uur tot 13.00 uur

*Wanneer het zomerseizoen langer aanhoudt, zal het toeristenbureau langer geopend blijven.
 
Onderwerpen binnen dit artikel