Villa di Torno - Comomeer

Dat het Comomeer erg gewild is onder de beroemdheden wisten we natuurlijk al. George Clooney heeft hier niet voor niets een prachtige villa (Villa Oleandra). Momenteel probeert Stallone een villa aan het Comomeer te kopen en verblijft Mariah Carey in Moltrasio.

Een villa aan het Comomeer voor Stallone?
Stallone is vooral bekend van de Rocky en Rambo films. Het schijnt dat hij zijn oog heeft laten vallen op Villa di Torno, momenteel in het bezit van Marcello Dell’Utri. Dit is de manager van Berlusconi en senator van Forza Italia, maar hij zit momenteel in Parma in de gevangenis.

Villa di Torno - Pliniana

Je zou dus denken dat Marcello zijn villa wel wil verkopen… maar niets is minder waar. Zelfs niet voor het fantastische bod van Sylvester Stallone: € 30 miljoen! Het schijnt dat Berlusconi zelf deze villa in 2012 kocht voor ‘slechts’ € 20 miljoen, wat volgens de kenners al € 10 miljoen teveel was voor de villa. En toch heeft Stallone nu een bod van € 30 miljoen gedaan.

Mariah Carey in Moltrasio!
Sinds vrijdag 15 april verblijft Mariah Carey in villa Passalacqua in Moltrasio. De Amerikaanse popster verblijft hier in verband met haar optreden in Mediolanum Forum. Wie weet bekijkt ze ook direct het Comomeer even als locatie voor haar (derde) huwelijk met miljardair James Parker? We wachten af!

Bron: http://www.laprovinciadicomo.it/stories/cultura-e-spettacoli/mariah-carey-e-sul-lago-prove-blindate-dello-show_1177775_11/ & http://www.laprovinciadicomo.it/stories/lago-e-valli/stallone-voleva-la-villa-di-torno-ma-dellutri-rifiuto-30-milioni_1177285_11/
Onderwerpen binnen dit artikel