icon Comomeer Italië

Camping Solarium

Bar & campingwinkel camping SolariumCamping Solarium ligt direct aan het Comomeer en is ongeveer 11.000 m2 groot. De camping wordt beheerd door een Italiaanse familie met meer dan 30 jaar ervaring. De kampeerplaatsen verschillen van grootte en de auto kan in de meeste gevallen bij de caravan of tent geparkeerd worden.

 • Direct aan het Comomeer
 • Schaduwrijke kampeerplaatsen
 • Speeltuin

Camping Solarium biedt zowel kampeerplaatsen voor campers, caravans en tenten, als bungalows en een residence. Alle kampeerplaatsen zijn van stroom voorzien.

De camping heeft een kleine campingwinkel waar je terecht kunt voor broodjes, ham, kaas en andere kleine boodschapjes. Daarnaast heeft de camping een terras met uitzicht op het prachtige Comomeer. Hier kunt u genieten een heerlijke cappuccino, wat fris of een biertje.

Tegen betaling kun je gebruik maken van het WiFi op de camping.

Faciliteiten:

 • Direct aan het meer
 • Ruime kampeerplaatsen
 • Schaduwrijke plaatsen
 • Camper service
 • Bar en terras
 • Wasserette
 • Minder validen sanitair
 • Speeltuin
 • Internet faciliteiten
 • Huisdieren niet toegestaan

Gemiddelde klantbeoordeling:

Algemeen:
8,3
Ligging:
9,3
Faciliteiten:
8,3
Personeel/service:
9,0
Kindvriendelijk:
8,3
Score van 3 beoordelingen:
8,6
appartement-camping-solarium-domasoappartement-woonkamer-camping-solariumappartementen-camping-solariumbadkamer-appartement-camping-solariumbadkamer-bungalow-camping-solariumbar-winkel-solariumbungalow-camping-solarium-1bungalow-camping-solarium-keukenbungalow-camping-solariumcamping-solarium-comomeer-domasocamping-solarium-domasocamping-solariumhuis-camping-solariumkamer-bungalow-camping-solariumsanitair-camping-solariumslaapkamer-camping-solariumterras-camping-solariumterras-met-uitzicht-comomeer-camping-solarium-domaso

De camping ligt direct aan het Comomeer en is vanaf de hoofdweg van Domaso (Via Case Sparse), direct bereikbaar. Wanneer je vanaf de richting Splügen komt, is Camping Solarium de tweede camping aan je linker hand. Kom je vanuit de richting Lugano, dan is het de een na laatste camping. De Camping wordt aan de weg aangeven met een bord waarop de naam van de camping staat.


View larger map

Camping Solarium heeft verschillende type gasten. Zo komen er veel jonge gezinnen, maar ook gezinnen met pubers. In het hoogseizoen zijn er voornamelijk Nederlandse en Duitse gasten op de camping te vinden. Je zult je al snel op deze camping thuis voelen, het is namelijk één grote familie. Mensen die hier al jaren op de camping komen zeggen: “Wie hier een keer is geweest, komt zeker een tweede (of vaker) keer terug!”.

Louise van Ekelenburg - 02-26-2012 om 17:52

Hebben jullie ook stacaravans o.i.d. in de verhuur??

Accommodatie
Ligging
Faciliteiten
Personeel/service
Kindvriendelijk

het is een heele leuke camping.
er is alleen niet zoveel te doen voor onze leeftijd, (13 jaar)
voor kleine kinderen is er een speeltuintje.

Accommodatie
Ligging
Faciliteiten
Personeel/service
Kindvriendelijk

Leuke, gezellige, mooie en schone camping. Vlak bij het strand. Mooie bergen om je heen. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Garantie voor een relaxte vakantie!

Accommodatie
Ligging
Faciliteiten
Personeel/service
Kindvriendelijk

Het is een hele fijne camping. Ondanks dat er op de camping niet veel te toen is heb je er echt vakantie. De eigenaren zijn leuke, vriendelijke mensen die het de mensen erg naar hun zin maakt.
De sanitaire voorziening worden dagelijks grondig schoongemaakt.

Vrijblijvend beschikbaarheid opvragen

Vul uw gegevens in en selecteer uw gewenste aankomst- en vertrekdatum. Camping Solarium neemt na ontvangst van de gegevens zo snel mogelijk contact met u op over de beschikbaarheid.

Uw gegevens:

Naam*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

Gewenst verblijf:

Aankomstdatum*

Vertrekdatum*

Type accommodatie*

Aantal personen*

Eventuele opmerkingen

Contact opnemen:

Uw gegevens:

Naam*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

Uw vraag*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *